Hotellimme tarjoaa viihtyisää majoitusta Heinolassa – varaa huone!

Ota yhteyttä

Mitä sinä odotat hotelliyöltä? Viihtyisää huonetta, mukavaa sänkyä ja hyvää palvelua? Tervetuloa yöpymään meille! Hotelli-Ravintola Tukkijätkä Oy tarjoaa viihtyisät huoneet sekä juhla- ja saunatilat Heinolan keskustassa.

Hotelli- ja saunaosastomme on uudistettu vuonna 2021. Ota yhteyttä ja varaa huone! Henkilökuntamme on valmiina palvelemaan sinua.

Yhteystiedot

Hotellihuoneet yhdellä, kahdella tai kolmella sängyllä

Hotellimme tarjoaa majoitusta yhteensä noin 30 henkilölle. Meiltä löydät viihtyisät huoneet yhdellä, kahdella tai kolmella sängyllä. Huonekerroksiin pääsee helposti hissillä. Kaikissa huoneissa on muun muassa taulu-TV, jääkaappi ja maksuton internet-yhteys. Jokaisessa huoneessa voi myös tehdä aamupalaa – me toimitamme tarvikkeet.

 

Hotellihuoneiden hinnat alkaen 100 €/yö! Lisähinta 40€ / henkilö.

Hinnat ovat samat vuoden jokaisena päivänä!

Hinnasto:

1 hengen huone: 100 €/yö
2 hengen huone: 140 €/yö
3 hengen huone: 180 €/yö.

Varaa huone puhelimitse!

Juhla- ja kokoustilat toivomillasi palveluilla

Pohditko juhlien järjestämistä, mutta kotoasi ei löydy riittävän suuria tiloja? Varaa juhlatilat meiltä ja anna henkilökuntamme auttaa tilaisuuden järjestelyissä! Juhlatilan vuokraajien käytössä on myös viihtyisät sauna- ja ruokailutilat. Tiloissamme järjestät niin yksityistilaisuudet ja -juhlat kuin esimerkiksi yhdistysten ja seurojen vuosikokoukset vaivattomasti.

 

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja juhlatilan vuokrauksesta – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Katso yhteystietomme

Uusittu saunaosasto

Kaipaatko hetken hengähdystaukoa ja saunan rentouttavia löylyjä? Hotellistamme löytyy vuonna 2021 uusittu, raikas saunaosasto. Saunaosastolla on viihtyisä taukotila, ja sen yhteydessä olevat juhlatilat ovat myös saunojien käytössä. Sauna lämmitetään hotellivieraille tilauksesta.

 

Hoidamme halutessasi myös ruoka- ja juomatarjoilut suoraan saunaosastolle. Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää